Wellness-Sportmassage 

Al uw spieren de baas

Behandelingen. (klik op een onderstreept woord en u komt bij de prijslijst)

Het doel van een sportmassage is om de lichamelijke conditie van de sporter te verbeteren, eventuele blessures sneller te laten herstellen en(/of) eventuele gevolgen van een sport weg te nemen, of deze zo min mogelijk te doen voelen.

Voor een goede gezondheid is ontspanning een groot onderdeel. “Sportmassage is voor niet-sporters een aanrader omdat het ook een ontspannende werking op het lichaam heeft. Niet-sporters kunnen dezelfde reacties hebben als sporters. Dit kan bijvoorbeeld door een verkeerde werkhouding of stress komen.

Het is een massage waarbij er dieper doorgedrongen wordt in de spiergroepen.

Keuze uit: rug, benen, armen, schoudergordel.


Bamboestokken worden gebruikt als hulpmiddelen om een volledige lichaamsmassage te kunnen geven, die als verlengstuk van handen en onderarmen worden gebruikt. Hierdoor kan er met deze massage dieper gewerkt worden en zal dit meer effect hebben.

Er worden verschillende druksoorten, roltechnieken, strijkingen en bekloppingen met de bamboestokken gebruikt. Tijdens deze massage wordt er met warme massageolie direct op de huid gemasseerd.


Stress is een belangrijke oorzaak van magnesium tekort. Hoe meer stress, hoe meer magnesium er wordt verbruikt. Het anti-stress mineraal is magnesium.

Magnesium is een mineraal dat bekend staat om zijn werking bij stress en heeft een hele goede werking op het evenwicht tussen spieren en zenuwstelsel.

Magnesium helpt bij herstel van de spieren. Kramp verdwijnt onmiddellijk, spierpijn neemt af en gewrichtspijn wordt verlicht.

Het magnesium zorgt voor versnelde afvoer van melkzuur uit de spieren en draagt bij aan het herstel van de Ph waarde in het lichaam. Soorten behandelingen


Onderarm stoelmassage

Dansage techniek start met lange en brede strijkingen over de gehele rug beginnend vanaf de bovenrug naar de onderrug. De handen strijken met volle aanraking over de lange rugspier. De handen komen via de flanken van het lichaam weer terug en omvatten vervolgens de nek tot aan de schedelrand.


Diverse arrangementen keuze uit:

Masssage 30 min

Pedicure 30 min

Schoonheidsbehandeling 30 min

E-mailen
Bellen